Uutuudet: {{count}} autoa

Katso äskettäin lisättyjen kuorma-autojen lista

SelecTrucksilla

SelecTrucks-keskuksesta löydät laajan valikoiman erimerkkisiä, erimallisia, eri-ikäisiä ja erilaisilla päällirakenteilla varustettuja käytettyjä kuorma-autoja sekä täys- ja puoliperävaunuja. Kaikki keskukset ympäri maailman tarjoavat ammattitaitoista neuvontaa.

Palvelut

Tilaa uusimmat kuorma-autotarjoukset sähköpostiisi.
Voit itse päättää, millaisia tarjouksia haluat ja kuinka usein: Varastossa olevat uudet autot tai tarjouksessa olevat autot.

Tilaa TruckLetter-uutiskirje

Erinomainen paikka hankkia käytettyjä kuorma-autoja

SelecTrucks on erinomainen paikka käytetyn kuljetuskaluston ostoon ja myyntiin. Suomessa Veho Oy Ab operoi SelecTrucks-keskuksia. Osoitteesta www.selectrucks.world löydät juuri sinua lähimpänä olevan toimipisteen niin Suomesta kuin maailmalta.  

SelecTrucksin sivuilla voit luottaa siihen että ajoneuvovalikoiman laajuus ja laatu ovat markkinoiden parhaimmasta päästä.

Käytetyt hyötyajoneuvot ovat intohimomme

Tule käymään SelecTrucks-keskuksessa. Saat asiantuntevaa palvelua ihmisiltä, jotka ymmärtävät sinua, liiketoimintaasi sekä sen vaatimuksia. He eivät pelkästään myy sinulle autoa, vaan auttavat sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi täydellisen ratkaisun. Käytetyt hyötyajoneuvot eivät ole vain autoja – ne ovat intohimomme. Jos haluat myydä meille käytetyn kuorma-auton, myyjämme auttavat sinua mielellään.

Käytettyjen kuorma-autojen hyödylliset SelecTrucks linkit